Architecture: Featured Projects

QVC Shopping Channel Restaurant: Architects FA Global
QVC Shopping Channel Restaurant: Architects FA Global
QVC Shopping Channel Restaurant: Architects FA Global
QVC Shopping Channel Restaurant: Architects FA Global

Project Details

CLIENT: QVC Shopping Channel

Staff Restaurant

VALUE: £230,000

PROJECT DETAILS:
A winning entry for the refurbishment of existing offices into a modern dining area with kitchen and wash-up facilities.

The new facility was given an internal focus by having open dining, and pangeous theatre-style cooking. Two distinct seating zones were also created, providing lounge seating with private alcoves, and a general dining area. Bright blues and reds with warm wood to tables and chairs, keep the focus within. A wavy freestanding perforated aluminum screen camouflages the wash up area, enclosing the restaurant as well as providing a casual sandwich bar.

Colored lighting to the windows, back lit decorative panels and mood lighting to alcoves and restaurant provides a cosy atmosphere for relaxation | VIEW PDF